TRACTAMENT DE LA MALATIA PERIODONTAL

11/07/2017

La malaltia periodontal provoca la pèrdua d'os que suporta les dents. L'os perdut no es pot recuperar però sí que podem aturar la seva pèrdua.

El tractament de la Periodontitis parteix d'un estudi periodontal, on s'analitza el pronòstic de cada dent mitjançant sondatge, radiografies, anàlisi de l'oclusió ... A partir del grau d'afectació, es realitza una fase higiènica de les bosses periodontals per mitjà de uns raspats i allisats radiculars. Posteriorment, es torna a avaluar l'evolució del cas i, si cal, realitzar una fase quirúrgica per aconseguir un millor accés a la neteja de les bosses periodontals.

És important entendre que la Periodontitis no es cura, només la podem frenar. Per tant, fer manteniments i reavaluacions periòdiques cada 3-6 mesos és fonamental per evitar la progressió de la destrucció òssia.

Arxivat a: Informació