La Dra. Nuria Molina Berlanga s'ha doctorat en Tècniques Clíniques i de Laboratori en Odontologia.

La Dra. Nuria Molina Berlanga el dia de la defensa de la seva tesi acompanyada pels membres del tribunal: Dr. José María Llamas-Carreras, Dr. Lluís Giner i Dr. Juan Carlos Palma.
La Dra. Nuria Molina Berlanga el dia de la defensa de la seva tesi acompanyada pels membres del tribunal: Dr. José María Llamas-Carreras, Dr. Lluís Giner i Dr. Juan Carlos Palma.
25/09/2016

El dia 15/04/2016, la Dra. Núria Molina Berlanga va defensar la seva Tesi Doctoral que porta per títol "Estudi comparatiu de la posició de l'incisiu inferior i de la mida de la símfisi mandibular en pacients amb maloclusió de classe I, II i III i diferents patrons facials".

L'exposició va ser un èxit i el treball va ser qualificat d' Excel·lent. Els membres del tribunal, formats per directors de diferents universitats del territori nacional, van coincidir a atorgar-li la màxima qualificació: Cum laude.

D'aquesta manera s'acaben molts anys d'investigació i d'esforç personal i familiar. Es tracta d'un estudi ortodòntic on es valora com les compensacions (canvis en la posició i altura) dels incisius inferiors durant el creixement afecten les dimensions de l'os alveolar que els allotja. El tema és apassionant i té una gran transcendència per a l'Odontologia, ja que les seves conclusions tenen repercussió sobre el moviment i pla de tractament ortodòntic i afecten a altres àrees amb consideracions periodontals, protètiques, quirúrgiques... influint en el pronòstic i supervivència dels incisius inferiors.

La nostra passió per l'Odontologia no ens permet aturar-nos i aquest projecte no ha acabat aquí. Actualment s'està preparant la segona part de l'article per publicar en una revista d'impacte internacional i des de la Universitat Internacional de Catalunya se segueix aquest projecte com una línia d'investigació.

 

Arxivat a: Informació